Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 липня 2019 року 16:48

Із засідання бюджетної комісії

12 липня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва.

Депутати розглянули питання щодо погодження виділення коштів для надання одноразової матеріальної допомоги багатодітним сім’ям, які виховують п’ять та більше неповнолітніх дітей та перебувають на квартирному обліку на одержання житла позачергово, для вирішення соціально-побутових проблем (придбання будівельних матеріалів). Комісія рекомендувала виділити 60,0 тис. грн на цей захід, шляхом перерозподілу коштів в межах Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення на 2019 рік та дофінансувати програму на наступній сесії міської ради.

Під час розгляду питання про затвердження Статуту Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади головний спеціаліст юридичного відділу виконавчого комітету міської ради Олександр Кудрявцев повідомив, що створена робоча група з числа депутатів міської ради та фахівців виконавчого комітету міської ради для напрацювання  проекту Статуту. До розробки проекту був залучений експерт  шведсько-українського проекту „Місцеве самоврядування і верховенство права в Україні“, доцент кафедри правничих наук Національного університету „Києво-Могилянська академія“ Володимир Венгер. У проекті Статуту враховано і методичні рекомендації експертів, і досвід інших громад. Депутати рекомендували направити проект Статуту до Державної регуляторної служби.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua