Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 липня 2019 року 15:55

Пожежні декларації: хто має подавати?

Найбільш затребуваною послугою, яку сьогодні надають органи ДСНС, є реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. Фактично це обов’язок кожного суб’єкта господарювання: звітувати до ДСНС щодо того, як вони в себе на об’єктах виконують правила пожежної безпеки.

Практично цю декларацію вимагають у процесі відкриття нового бізнесу, який пов’язаний із обслуговуванням людей у певних приміщеннях або на певній території. Скажімо, декларацію обов’язково повинні подавати всі банківські установи, магазини, готелі, бази відпочинку, ресторани, салони краси, різні розважальні заклади.

Також ця вимога стосується державних і комунальних закладів, як от дитсадки, школи, вищі навчальні заклади тощо. Подають декларацію тільки один раз – при відкритті закладу. Можна вимагати й повторного подання – у разі, якщо в приміщенні проводили перепланування, ремонт, модернізацію.

 

Процес декларування стає зручнішим

Саме для того, щоб прибрати всі перепони для відповідальних представників бізнесу, і було створено портал електронних послуг ДСНС. Це онлайн-ресурс, який надає можливість усім охочим суб’єктам господарювання подавати декларації 7 днів на тиждень 24 години на добу.

Для подання декларації необхідно мати тільки електронний цифровий підпис відповідного суб’єкту господарювання та 15 хвилин для заповнення самої декларації.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua