Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 липня 2019 року 17:06

День міської ради в Олександрівському старостаті

04 липня відбувся день міської ради в Олександрівському старостаті. Міський голова Олексій Рябоконь провів особистий прийом громадян, спеціалісти міської ради з керівниками комунальних підприємств відвідали об’єкти соціальної сфери.

Далі відбулася нарада, де детально обговорено хід виконання попередніх доручень міського голови та проблеми всіх населених пунктів старостату. Староста Іван Тарасовський озвучив основні потреби громади, зокрема: є потреба у залученні працівників КП „Каштан“ для виконання робіт з благоустрою населених пунктів (обкошування доріг та обрізання дерев у с.Рівне), встановлення дорожніх знаків в селах Рівне та Олександрівка тощо.

Обговорено також стан надання послуг водопостачання та збору твердих побутових відходів в селах старостату. Олексій Рябоконь наголосив на необхідності проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо погашення заборгованості за надані послуги комунальними підприємствами.

Наостанок розглянули проблеми закладів культури старостату та перспективи їх вирішення.

За результатами обговорення були дані відповідні доручення фахівцям виконкому міської ради для усунення виявлених проблем.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua