Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 липня 2019 року 17:23

З офіційним візитом в Пирятинській ОТГ Володимир Гройсман

Мабуть невипадково Пирятин став центром зустрічі голів територіальних громад Полтавщини з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом. Адже Пирятинська ОТГ одна із  громад, що утворилась ще в першу хвилю децентралізації і яка безпосередньо втілює в життя реформу місцевого самоврядування та впроваджує ідеї децентралізації.

 Робоча зустріч розпочалася відвідуванням Центру надання адміністративних послуг виконкому Пирятинської міської ради. Тут  Володимира Гройсмана привітав міський голова Олексій Рябоконь.

Далі  Глава Уряду побував у ліцеї та ознайомився з його роботою,   діяльністю інклюзивно-ресурсного центру, басейну та відділення ДЮСШ секції „Сумо“. Потім відбулася нарада з головами ОТГ, яка пройшла  в дружній конструктивній атмосфері. Володимир Борисович проінформував про хід реформи і про можливі подальші кроки впровадження ідей децентралізації. Зміни в регіонах країни потрібно продовжувати і захищати, - наголошує Володимир Гройсман.

Представники громад мали можливість задати найактуальніші для об’єднаних громад питання:  стосовно ремонту доріг, дорожнього фонду, фінансування  галузі охорони здоров’я, контролю використання земель та інші. 

Варто зазначити, що Володимир Гройсман претендуватиме на посаду Прем’єр-міністра країни і в новому Уряді, - про це він сказав у розмові з журналістами. Глава Уряду переконаний - успіхи розпочатих реформ потребують продовження і захисту.  Під час відвідування Полтавщини Прем’єр-міністр перевірив хід ремонтних доріг на трасі М-03 „Київ - Харків – Довжанський“, що в обхід м. Лубни. Кошти на будівництво і ремонт дороги виділив Уряд. Після завершення робіт, пропускна спроможність шляху має збільшитися вдвічі.

 

Більше фото на нашому сайті у розділі "ФОТОСВІТЛИНИ" - папка "Володимир Гройсман в Пирятині". 

 

Більше інформації про візит за посиланням:

https://www.kmu.gov.ua/ua/news/moyi-prioriteti-nezminni-zrostayucha-ekonomika-i-onovlena-infrastruktura-glava-uryadu-pid-chas-oglyadu-dorig-poltavshchini

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua