Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 липня 2019 року 15:46

На засіданні бюджетної комісії

01 липня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. На порядок денний винесено три питання.

Одним з важливих питань було внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади. Проект рішення був доопрацьований виконавчим комітетом міської ради з урахуванням нагальних потреб громади. Однак постійна комісія проголосувала за те, щоб винести на розгляд та затвердження сесії ті зміни, які були запропоновані на засіданні комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва 21 червня. У свою чергу, міський голова Олексій Рябоконь наголосив на необхідності виділення коштів на ремонт даху будинку культури, адже проблему протікання даху потрібно вирішувати саме влітку. Крім того, Олексій Рябоконь підкреслив, що до міської ради надійшли листи від жителів багатоповерхових будинків та КП „Каштан“ щодо виділення коштів для диспетчеризації ліфтів. Це питання потребує термінового вирішення, оскільки вартість технічного обслуговування пасажирських ліфтів збільшується вже з 01 липня. Після тривалого обговорення комісія рекомендувала включити до проекту рішення виділення 290,0 тис.грн на проведення поточного ремонту даху будинку культури. Потребу в коштах для диспетчеризації ліфтів заплановано забезпечити після прийняття відповідної Програми.

Розглянувши зміни до Програми висвітлення діяльності Пирятинської міської ради в засобах масової інформації на 2019 рік, депутати запропонували збільшити обсяг фінансування Програми на 50,0 тис.грн та виділити ці кошти на висвітлення депутатської діяльності.

Також члени комісії рекомендували сесії міської ради створити комунальне підприємства „Агенція розвитку Пирятинської міської ОТГ“.

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua