Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 липня 2019 року 17:40

Пирятинці відзначили День молоді

Молодість визначається не віком, а відчуттям сили та бажанням жити і робити цей світ кращим. Пирятинці 30 червня дружно зібралися на Майдані Незалежності, а це означає, що ми – молоді та готові творити майбутнє. Увечері центр міста охопили масові гуляння. Працювала вулична торгівля, чудові атракціони для дітей та підлітків. Парк поблизу Меморіалу Слави перетворився на арт-простір: фотовиставку облаштували роботами місцевих фотохудожників Марини Хнирьової, Алли Однойко, Світлани Довгенко  та Віктора Рогового. Окремою експозицією був представлений Пирятинський краєзнавчий музей – старовинні фото на тему „Молодість“. У яскравих фотозонах працював фотограф Віктор Роговий і гість свята міг безкоштовно сфотографуватися. Світлини очікуйте на сайті Пирятинської міської ради. Зона аква-гриму  особливо популярна у дітлахів. До художниці Юлії Міхно та її помічниць цілий вечір стояла черга – всім хотілося перетворитися на казкових героїв чи звіряток.

З Днем молоді пирятинців привітав міський голова Олексій Рябоконь та відзначив молодих, відповідальних та відданих своїй справі жителів Пирятинської ОТГ. У номінації „Волонтерська діяльність“ подяку від міської ради отримала Інна Гребенюкова, зооволонтер. Інна більше року працює із бездомними тваринами, врятувала сотні життів. Запрошує кожного, хто хоче домашню тваринку – звертатися до неї. У цій же номінації міський голова привітав Тараса Костика, фахівця благодійної організації „Світло надії“, який працює із молоддю та підлітками, що опинилися на роздоріжжі.

У номінації „Серце віддаю людям“ перемогу отримали  Оксана Терещенко, педагог-організатор Пирятинського ліцею -  сучасна, енергійна, щира та креативна жінка; Марина Батрак, молода вихователь Пирятинського дошкільного навчального закладу „Пролісок“- добра та любляча, розуміюча „друга мама“; лікар-травматолог Центральної районної лікарні Євгеній  Пак, який у Пирятині працює не так давно, але слава про його небайдужість та професійність розійшлася містом та районом; медична сестра Аліна Федорова з Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи за активність та постійну готовність прийти на допомогу.

У номінації „Молоді таланти“ подяку отримала Крістіна Снхчян, член молодіжного учнівського самоврядування Пирятинської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 4, спортсменка, бандуристка. 

З нагоди Дня української родини було вручено обласні грамоти учасникам акції „Відповідальне батьківство - щасливе дитинство“ Ірині та Олександру Часниченкам, Аллі та Миколі Давиденкам.

Святковий настрій музичними та хореографічними номерами створювали Сергій Козін, Анастасія Коваленко, Володимир Нічик, Володимир Луценко, Аліна Загреба, Наталія Краснова, Олександр Траневський, Євгеній Сердюк, Оксана Терещенко, хореографічні колективи „СТИЛЬ“ та „ФЛЕШ“.

Вечір продовжила святкова дискотека від DJ Костя: з конкурсами, димовими ефектами, битвою фарб та іншими цікавинками.

Біля Будинку культури бажаючі могли переглянути біографічний фільм „Сила волі“ (режисер Ентоні Хопкінс). Фільм для показу наданий кіноклубом „Артхауз Трафік“.

Як добре бути молодим! Встигати насолоджуватися життям та святкувати кожен день!

Додаткові фото можна переглянути та завантажити за посиланням 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua