Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 січня 2019 року 11:02

Депутати розглянули бюджетні питання

29 січня відбулося друге засідання постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва за участю голів інших постійних комісій. Депутати обговорили питання, які планується розглянути на черговій сесії.

Здебільшого питання стосувалися звітів про надходження та використання коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади на виконання заходів програм Пирятинської міської ради у 2018 році.

Звіт КП „Каштан“ викликав додаткові запитання у депутатів, тому члени комісії внесли пропозицію щомісячно аналізувати та заслуховувати інформацію про виконання заходів Програми покращення благоустрою Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Під час розгляду питання „Про затвердження звіту про надходження та використання коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади на виконання заходів Програми „Питна вода“, було озвучено, що частина заходів не виконана у зв’язку з відсутністю фінансування.  Комісія рекомендувала детально розглянути питання функціонування міського водоканалу у 2019 році на засіданні профільної комісії.

Далі депутати заслухали пропозиції відділу освіти, молоді та спорту щодо розподілу залишків освітньої субвенції, після чого рекомендували включити питання „Про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік“ до проекту порядку денного сорок сьомої сесії міської ради, попередньо розглянувши його на позачерговому засіданні виконавчого комітету та повторному засіданні бюджетної комісії.

Крім того, комісія рекомендувала сесії міської ради внести зміни до плану діяльності Пирятинської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

У цілому на засіданні постійної комісії розглянуто 17 питань.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua