Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 січня 2019 року 19:18

Облаштування пам’ятного знаку героям

24 січня проведено засідання робочої групи по облаштуванню пам’ятного знаку героям, які захищають державний суверенітет та територіальну цілісність на сході України.

У робочій нараді взяли участь учасники Операції Об’єднаних сил, краєзнавці, громадські діячі та спеціалісти з архітектури.

Обговорено питання місця розташування та образу пам’ятного знаку, проведення конкурсу на кращий ескіз.

Вирішили, що начальником відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому міської ради Мариною Зергані впродовж місяця буде розроблено проект Порядку проведення архітектурного конкурсу щодо розвитку громадського простору вшанування героїв, які захищають територіальну цілісність України. Потім планується провести повторне засідання робочої групи для узгодження цього Порядку, підготовки його до затвердження та оголошення самого конкурсу, на проведення якого у бюджеті міської ОТГ передбачено кошти в сумі 22,0 тис. грн.

Також на сайті Пирятинської міської ОТГ буде розміщено опитування громадян щодо визначення місця для облаштування пам’ятного знаку: справа від меморіального комплексу, створивши нову алею або на площі перед адмінбудинком. Пропонуємо і Вам взяти участь в опитуванні, обравши один із варіантів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua