Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 січня 2019 року 20:20

Із засідання земельної комісії

24 січня відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи за участю голів інших постійних комісій. Депутати розглянули 30 проектів рішень, які планується винести на затвердження чергової сесії міської ради.

Під час розгляду питання про затвердження звіту про надходження та використання коштів бюджету міської ОТГ на виконання заходів Програми взаємодії з НПП „Пирятинський“ для здійснення природоохоронних заходів, що сприяють охороні й збереженню території та об’єктів природно-заповідного фонду на території Пирятинської міської ОТГ, було озвучено, що заходи виконані практично в повному обсязі. Зокрема, на острові Масальський облаштовано еколекторій під відкритим небом та екологічну стежку, функціонувала літня екологічна школа „Юні дослідники“. Комісія рекомендувала директору НПП „Пирятинський“ посилити роботу  в напрямку розробки туристичних маршрутів.

Далі члени комісії розглянули низку питань, які стосувалися затвердження технічних документацій із землеустрою, надання дозволів на виготовлення технічних документацій та розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства, житлового будівництва, тощо.

Крім того, розглянули та рекомендували сесії міської ради погодити зміну цільового призначення двох земельних ділянок комунальної власності за межами населених пунктів в адміністративних межах Пирятинської міської ради та затвердити технічну документацію щодо встановлення меж земельних ділянок під будівлями закладів освіти.

Комісія рекомендувала відділу із земельних та екологічних питань виконкому міської ради провести повторну інвентаризацію земельних ділянок з метою виявлення земель, що не використовуються та на які не було посвідчено право власності.

Додатково обговорили питання про стан спортивного залу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4. Для напрацювання подальшого алгоритму дій вирішили 25 січня зібратися в приміщенні спортивного залу із залученням спеціалістів відповідних служб, проектанта, директора підрядної організації, виконавця технічного нагляду.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua