Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 січня 2019 року 16:08

Триває підготовка до сесії

22 січня в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. У ньому взяли участь члени інших постійних комісій міської ради, керівники та спеціалісти комунальних підприємств. Депутати розглянули питання, що планується включити до порядку денного чергової сесії.

Детально зупинилися на звітах про надходження та використання коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади на виконання заходів програм: „Енергоефективність та енергозбереження в освітніх закладах Пирятинської міської ОТГ“, „Сприяння створенню ОСББ“, „Покращення благоустрою міської ОТГ“, „Питна вода“, „Взаємодія з правоохоронними органами щодо профілактики злочинності на території міської ОТГ“ та інших.

Зокрема, депутати рекомендували розробити Програму „Енергоефективність та енергозбереження у освітніх закладах Пирятинської міської ОТГ“ на 2019 рік, в якій передбачити заходи щодо встановлення сучасної вентиляційної системи в ДНЗ „Пролісок“.

Також вирішено продовжити практику підтримки ОСББ, розробити відповідну Програму на 2019 рік, якою передбачити повторне фінансування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, які вже скористалися коштами бюджету міської об’єднаної територіальної громади для вирішення нагальних проблем. На думку членів комісії, така увага з боку міської ради стимулюватиме мешканців інших багатоквартирних будинків до створення ОСББ.

Розглянуто питання щодо проведення капітального ремонту меморіального комплексу пам’ятників періодів Громадянської та Великої Вітчизняної воєн в м.Пирятин, який не вдалося здійснити у 2018 році через невиконання підрядною організацією взятих зобов’язань. Рекомендовано КП „Каштан“ здійснити ремонт меморіального комплексу у 2019 році.

Після тривалого обговорення, депутати вирішили зняти з розгляду питання „Про затвердження звіту про використання коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади на виконання заходів Програми взаємодії з правоохоронними органами щодо профілактики злочинності на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади у 2016 році“ та рекомендували Пирятинському відділенню поліції ГУНП у Полтавській області розробити Програму на 2019 рік, якою передбачити придбання систем відеофіксації номерних знаків транспортних засобів „Відеоконтроль Рубіж“.

У цілому на засіданні постійної комісії розглянуто 13 питань.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua