Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 січня 2019 року 09:37

Інвестиційний паспорт Пирятинської ОТГ отримав найвищу оцінку

18 січня на базі Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації відбувся  круглий стіл на тему: „Результати розробки Інвестиційних паспортів громад Полтавщини“. На засіданні підбито підсумки Конкурсу інвестиційних паспортів громад Полтавської області та оголошені переможці. Із 43 громад Полтавської області  в конкурсі взяли участь 9 громад. Інвестиційний паспорт Пирятинської міської ОТГ визнано переможцем, організатори урочисто вручили диплом за перше місце та грошову винагороду розробникам в сумі 3,0 тис.грн. Друге місце посіла Засульська ОТГ, третє – Омельницька ОТГ.    

Захід проведено  в рамках співпраці з українсько-канадським проектом „Партнерство для розвитку міст“ ПРОМІС.  Організаторами виступили Департамент економічного розвитку торгівлі та залучення інвестицій  облдержадміністрації та  мережа РЕГІОНЕТ.  У круглому столі взяли участь представники об’єднаних територіальних громад Полтавської області.  Пирятинську міську ОТГ  представляла  начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова.  Вітаємо наших колег-переможців та бажаємо успіхів в економічному розвитку їх громад.

Щира подяка координатору мережі РЕГІОНЕТ Олександру Дудці за допомогу в розробці інвестиційного паспорту Пирятинської ОТГ.   Дякуємо також директору Департаменту економічного розвитку торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації Інні Іщенко за сучасний дизайн паспорту та його переклад на англійську мову.

Ознайомитися із змістом Інвестиційного паспорту Пирятинської міської ОТГ можна за посиланням: http://pyriatyn.org.ua/pages/p36.

 

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua