Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 січня 2019 року 14:20

Пошук грантів - одне з пріоритетних завдань у роботі управління економіки міської ради

Одним з актуальних напрямів у роботі відділу муніципальних ініціатив та інвестицій управління економіки виконкому Пирятинської міської ради є пошук грантових програм та якісна підготовка аплікаційних форм-заявок для участі у проектах. Перш за все, в тих, де передбачаються грантові кошти для вирішення проблемних питань громади. Але не менш важливими є і „м’які проекти“ - тобто ті, які спрямовані на отримання передового досвіду, нових знань, практичних умінь та навичок.

На початку січня координатори проекту „Угода мерів – Схід“ повідомили, що заявка подана Пирятинською міською радою відповідає критеріям і представники нашого муніципалітету у лютому-березні зможуть побувати у європейських містах, що мають здобутки у сфері енергоефективності.

Слід зазначити, що проект діє в рамках Угоди мерів щодо Клімату і Енергії – провідної ініціативи, започаткованої Європейським Союзом, котра охоплює місцеві та регіональні органи влади, які беруть на себе добровільні зобов’язання щодо реалізації кліматичних та енергетичних цілей. Відбір представників міст-підписантів для тематичних стажувань з енергоменеджменту в країнах ЄС здійснювався на відкритій конкурсній основі.

Нові знання та досвід європейських країн у сфері енергоефективності сприятимуть вдосконаленню енергетичної політики на рівні громади, та, в перспективі, заощадженню коштів бюджету міської ОТГ.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua