Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 січня 2019 року 13:14

Запрошуємо до участі в премії „Диво-Дитина-2019“

У травні 2019 року Всеукраїнська премія „Диво-Дитина“ 11-ий рік поспіль буде нагороджувати найталановитіших дітей нашої країни. За цей час ця премія стала найбільш очікуваною подією для дітей України і щороку визначає найобдарованіших представників підростаючого покоління, надаючи їм звання „Дитина року“.

Кожен рік участь у премії беруть близько 3000 талановитих та обдарованих дітей з усіх областей України.

Премія вручається на основі експертної оцінки та за встановленими номінаціями дітям, які мають досягнення у науці, спорті, мистецтві; володіють унікальними розумовими або фізичними здібностями; дітям-рятівникам.

Основна мета Премії – пошук, відбір, вшанування та нагородження грошовими преміями найталановитіших та найобдарованіших дітей країни.

Номінації премії:

1) Найрозумніша дитина - діти, які мають досягнення або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти;

2) Найспортивніша дитина - діти, що мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.

3) Найтворча дитина - діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів у різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.);

4) Найдивовижніша дитина - діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти, які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі паранормальні (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики), діти, які мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.;

5) Найгероїчніша дитина - діти, що зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини, власне життя та інші надзвичайні ситуації).

Для здобуття премії „Диво-Дитина“ запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно).

Для цього Вам необхідно:

- заповнити анкету учасника;

- додати до анкети документи, що підтверджують досягнення учасника (копії дипломів, нагород, грамот, аудіо/відео записів, статей та ін.);

- додати копію свідоцтва про народження дитини.

Всі ці документи слід відправити за адресою: ТОВ „Премія „Диво-Дитина“  вул. Авіаконструктора Антонова, 5-б, оф. 712, м. Київ, 03186.

Подробиці на сайті www.divo-dutuna.com

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua