Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 січня 2019 року 08:24

Учителі математики Пирятинської зш І-ІІІ ст. № 4 ділилися досвідом

У школах канікули – учні відпочивають, а вчителі активно працюють.   8 січня на базі Пирятинської зш І-ІІІ ст. № 4 проведено семінар-практикум для вчителів математики на тему ,,Новації НУШ. Долаємо стереотипи“, метою якого було ознайомити педагогів  з теоретичними аспектами та практичним досвідом впровадження інноваційних технологій у шкільну математичну освіту в рамках Нової української школи. 

Учасники семінару ознайомилися з досвідом роботи вчителів математики Пирятинської зш І-ІІІ ст. № 4, використанням в освітньому процесі  електронного ресурсу інформаційно-освітньої системи ,,МійКлас“, онлайн-ресурсом ,,Прангліміне“ (сервіс ,,Міксіке“) для різних видів усного рахунку, обговорили  подальші кроки щодо формування практичних навичок в учнів для їх застування у реальному житті замість опрацювання великого об’єму теоретичного матеріалу без можливості застосування на практиці.

Учителі математики значно поповнили свої теоретичні та практичні знання, переконалися в тому, що підтримання бажання вчитися вимагає зміни способів і форм сприйняття нового, створення різних ситуацій для застосування вивченого.       

Семінар пройшов у теплій, доброзичливій атмосфері, надихнув  вчителів на нові звершення та здобутки у роботі.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua