Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 січня 2019 року 10:25

Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 4 посіла 2 місце у ТОПі шкіл України

Пирятинська зш І-ІІІ ст. № 4  посідає 2 місце у Всеукраїнському рейтингу активності серед шкіл України у проекті ,,МійКлас“ та 1 місце у Полтавській області!

Електронний освітній ресурс „МійКлас“ - це абсолютно нове рішення у підготовці учнів до ДПА і ЗНО! Це – надзвичайно потужний інструмент, який забезпечує підвищення мотивації учнів до навчання, розвиток їх розумових здібностей, підвищення якості вивчення предмету.

Даний портал дає можливість розв’язувати завдання різного рівня складності учням як на уроці (індивідуально чи спільно, використовуючи мультимедійну дошку), так і самостійно вдома, використовуючи свій акаунт і рухаючись індивідуальною траєкторією. Передбачена можливість задавати учням домашні он-лайн завдання, перевірочні роботи, які замінюють завдання з підручника, діти з більшою цікавістю їх виконують.

Змагальний ефект ресурсу згуртовує класні та шкільні колективи, дає можливість кожному учню відчути свою причетність і важливість у спільній справі. Змагаючись між собою, учні розв’язують задачі та виконують вправи на перервах, після уроків, вдома, піднімаючи свій особистий рейтинг, рейтинг класу у закладі та рейтинг школи.

„МійКлас“ - це один з ключів до розвитку ключових компетентностей Нової Української Школи.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua