Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 грудня 2018 року 18:11

Творчий звіт у відремонтованому та теплому Олександрівському сільському клубі

29 грудня  перед новорічними святами жителів села та гостей чекав приємний сюрприз на творчому звіті учасників художньої самодіяльності Олександрівського сільського клубу, який побудований у далекому  1967 році, а в експлуатацію введений  - у 1968.  Вже 50 років  у цих стінах  лунають пісні, розвиваються таланти, малеча навчається українським традиціям.

Шановних  гостей та учасників концерту вітали у  відремонтованій  та теплій залі.

Активна робота по втіленню  мрії в життя проводилася упродовж останніх місяців. З міського бюджету виділено близько 300 тис.грн.  на проведення ремонтних робіт,  75 тис.грн. на придбання костюмів.      Святкування 50-річчя клубу в новій глядацькій залі стало можливим завдяки злагодженій роботі керівництва міської ради,  працівників виконкому міської ради,  комунального підприємства  „Каштан“ і сільського клубу, старости Івана Тарасовського та небайдужих людей: Анатолія Шолоха, Андрія Шкоди,  Анатолія  Ткаченка.

Та найбільше місцевих жителів порадувало поновлення централізованого опалення, яке було відсутнє протягом багатьох років і зроблено перед самим святкуванням. Маленькі артисти  в теплі  відроджуватимуть  традиції свого народу. З метою забезпечення належних умов для відпочинку молоді та старшого покоління у найближчій перспективі – відновлення  костюмерної, ремонт коридорних та інших  приміщень, побудова внутрішньої  вбиральні, облицювання фасаду  тощо.

Гості ознайомилися з  дитячою виставкою  „Шкільна фантазія“, з роботами місцевих майстринь Лариси Дронишинець, Ніни Клітко, Ніни Черненко та  Алли Ященко.

Цікаві виступи  вокального жіночого ансамблю „Газдині“, дуету  „Співаночка“ , Богдана Великого, Владислава Максютенка, танцювального ансамблю „Чорнобривці“, вокального ансамблю „Пісенне джерело“, дитячого ансамблю „Перлинки“,  вокального ансамблю „Колібрі“, Антоніни Гузевської, театрального колективу „Гомін“,   представлені присутнім, вразили всіх колоритністю та самобутністю. З привітальним словом виступив міський голова Олексій Рябоконь та староста села Іван Тарасовський, учасникам творчого звіту вручено грамоти та подяки. Також міським головою від громади вручено неочікуваний подарунок –  сучасний миючий пилосос.

Кожне село має свою історію та традиції. Українська народна культура жива.  Саме тому її варто розвивати та демонструвати. Будівництво та ремонти об’єктів культури – важливий крок для піднесення народної творчості на селі.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua