Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 вересня 2015 року 15:46

Шановні пирятинці!

1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

Турбота про людей похилого віку, ветеранів, пенсіонерів – справа всього суспільства, адже саме вони зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого міста і держави. Адже ці люди найбільше потребують нашої допомоги, нашої уваги.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості. Їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

Шановні наші батьки, дорогі ветерани, приміть щиру вдячність за патріотичне виховання молоді, за громадську свідомість, за досвід, за важливий внесок у розбудову нашої держави та міста.

Бажаю вам найголовнішого – здоров’я,  мирного та безхмарного неба, сил та наснаги і далі дарувати тепло ваших посмішок, щастя та благополуччя! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро, яке ви даруєте людям, повертається сторицею!

 

З повагою

міський голова                                                              Олексій Рябоконь

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua