Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 грудня 2018 року 08:20

Затверджено Схему санітарного очищення громади

27 грудня відбулося чергове засідання виконкому  міської ради під головуванням міського голови Олексія Рябоконя. На засіданні були присутні 15 членів виконавчого комітету, які заслухали та обговорили 6 питань порядку денного.

З метою здійснення комплексу заходів з санітарного очищення території Пирятинської міської ОТГ, запровадження системи ефективних заходів раціонального та екологічно безпечного  поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів Пирятинської міської ОТГ виконкомом  міської  ради  затверджено Схему санітарного  очищення Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади Полтавської області.

Фактично цей документ є стратегією у поводженні з твердими побутовими відходами і передбачає весь комплекс робіт по збору, знешкодженню і переробці побутових відходів на територіях населених пунктів. В ній передбачається використання передових технологій, технічних рішень, нового обладнання, які відповідають природоохоронним та санітарно-гігієнічним вимогам і забезпечують унеможливлення впливу шкідливих факторів на довкілля та здоров’я людини. 

Членами виконкому повторно розглянуто та  прийнято  рішення щодо видачі ТОВ „АТБ-інвест“ містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію торгівельного центру по вул.Сумська, 1а в м.Пирятин з урахуванням пропозицій, рекомендованих на минулому засіданні виконкому. Заявником доопрацювано містобудівний розрахунок, поданий до виконавчого комітету, в частині покращення благоустрою прилеглої до об’єкта території (озеленення, зони відпочинку із встановленням лавочок, дитячого майданчика та ін.).

Члени виконкому обговорили також питання: проведення реконструкції частини приміщень; розміщення наземного стаціонарного рекламного засобу;  організації роботи  координаційної ради з питань сім’ї, дітей, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми; cтворення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Детально з прийнятими рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися нашому сайті в рубриці РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua