Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 грудня 2018 року 09:02

Вітаємо героїв спортивного року Пирятинщини-2018

Вже не один десяток років спортсмени району радують своїми досягненнями нашу громаду. Спортивні традиції краю засвідчують, що заняття спортом стали частиною життя пирятинців. Здоровий спосіб життя, фізична і інтелектуальна активність є запорукою процвітання і благополуччя нашої держави.

За підсумками роботи фізкультурно-спортивних організацій області наш район упродовж багатьох років посідає призові місця.

Не став винятком і спортивний сезон 2018 року. Більше 200 нагород різного ґатунку здобули наші спортсмени на змаганнях обласного всеукраїнського та європейського рівня.

Продовжують радувати своїми досягненнями наші легкоатлети, свідченням чого є перемога в Чемпіонаті області серед команд ДЮСШ, призові місця цілого ряду спортсменів на Всеукраїнських змаганнях.
Вже третій рік поспіль вихованці відділення сумо спортивної школи все голосніше заявляють про себе на змаганнях високого рівня, завдяки тренеру Антончуку Петру Володимировичу маємо три майстри спорту України. 2018 рік став успішним і для наших  футболістів  та баскетболістів, Шахи і шашки, гирьовий спорт і армреслінг, волейбол і настільний теніс – це ті види спорту, де ветерани спорту успішно представляють наш край. Але, безумовно, найбільшого успіху протягом року досягли наші футболісти-ветерани, які в черговий раз стали переможцями та призерами цілого ряду обласних та всеукраїнських змагань.
      27 грудня у приміщенні Пирятинського ліцею вітали цьогорічних лауреатів  церемонії районного конкурсу „Герої спортивного року Пирятинщини – 2018“.. Кращих спортсменів Пирятинщини також привітав і  міський голова Олексій Рябоконь. 
За підсумками спортивного року нагороджені:
Номінація „Спортивна надія року“:
3 місце - Бужуля Вероніка, чемпіонка України з боротьби сумо серед дівчат, майстер спорту; 
2 місце - Мартиненко Владислава, призер Чемпіонату України з боротьби сумо, майстер спорту; 
1 місце - Мартиненко Інна, срібний призер Чемпіонату Європи з боротьби сумо, майстер спорту.
Номінація „Кращий тренер року“:
3 місце - Холод Анатолій Михайлович, тренер-викладач Пирятинської ДЮСШ, відділення легкої атлетики, за підготовку спортсменів з легкої атлетики в обласних та всеукраїнських змаганнях; 
2 місце - Богатинський Олександр Якович, тренер-викладач Пирятинської ДЮСШ, відділення баскетболу, за підготовку та успішний виступ збірних команд юнаків та дівчат на чемпіонатах Полтавської області з баскетболу в спортивному сезоні 2018 року;
1 місце - Антончук Петро Володимирович, тренер-викладач Пирятинської ДЮСШ, відділення сумо, за підготовку та успішний виступ чемпіонів та призерів обласних, всеукраїнських та європейських змагань з боротьби сумо. 
Номінація „Кращий спортсмен року“ олімпійські види спорту:
3 місце - Проценко Владислав, бронзовий призер Гімназіади України зі стрибків у висоту серед юнаків;
2 місце - Тараненко Вікторія, бронзовий призер Чемпіонату України з бігу на 800 м серед дівчат;
1 місце - Безсмертна Ірина, срібний призер Чемпіонату України зі стрибків у висоту з розбігу серед дівчат.
Номінація „Команда року“:
3 місце - збірна команда дівчат – срібний призер чемпіонату області з баскетболу серед команд міст, районів та ДЮСШ, тренер Богатинський Олександр Якович;
2 місце - збірна команда юнаків – переможці дитячо-юнацької футбольної ліги Полтавської області, тренери: Ліпчанський Сергій Іванович та Бурий Микола Сергійович;
1 місце - збірна команда юнаків – Чемпіони області з баскетболу серед юнаків середньої та старшої вікової групи сере команд міст, районів та ДЮСШ, тренер Богатинський Олександр Якович.
Номінація „Ветеран спорту“:
3 місце - Стригуновський Олександр Федорович, ветеран спорту, призер обласних змагань з шахів;
2 місце - Медяник Андрій, призер Чемпіонату України по футболу серед ветеранів; 
1 місце - Марачевський Ігор, призера Чемпіонату України по футболу серед ветеранів.

 

Щоб завоювати спортивну нагороду, треба докласти немало зусиль, важко працювати, бути наполегливим. А головне вірити у свої сили, мати велике бажання досягти успіху.

Сьогодні здоровий спосіб життя стає все більш популярним у нашій громаді, і це не просто данина моді, а бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров'я.

Наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів Пирятинської ОТГ- це пріоритетне завдання.

Тож побажаємо  спортсменам  здоров’я, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень та перемог.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua