Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 вересня 2015 року 15:11

Впроваджуємо проект по співробітництву

29 вересня Пирятинська міська рада зустрічала делегацію міжнародних експертів проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) „Реформа управління на сході України“.

Метою зустрічі стало ознайомлення зі станом виконання заходів проекту „Придбання сміттєвоза та контейнерів для покращення матеріально-технічної бази громад. Спільний крок до чистоти довкілля Пирятинського краю“ та надання необхідної технічної і консультативної допомоги у сфері поводження з твердими побутовими відходами в рамках реалізації цього проекту.

У зустрічі взяли участь заступники міського голови, спеціалісти виконавчого комітету міської ради, Олександрівький сільський голова та представники КП „Каштан“.

Заступник міського голови Максим Варава ознайомив присутніх з ходом виконання заходів проекту та проведеними роботами. Також він повідомив, що з метою забезпечення сталості цього проекту та розширення мережі збору ТПВ міською радою було подано на конкурс проектів розвитку територіальних громад Полтавської області проект „Розширення мережі збору твердих побутових відходів на території міської та шести сільських рад  району шляхом придбання сміттєвоза, контейнерів та облаштування сучасних контейнерних майданчиків“, який здобув перемогу та отримав фінансування з обласного бюджету у сумі 300 тис.грн.

Крім того, Ігор Шикеринець, заступник міського голови, зазначив, що цей Проект по співробітництву став початковим кроком у реалізації реформи місцевого самоврядування в частині об’єднання територіальних громад.

Впродовж двох годин активно обговорювалися подальші етапи виконання заходів Проекту, забезпечення його сталості, упорядкування міського сміттєзвалища та можливість запровадження роздільного збирання відходів на території міста і сільських громад.  

В кінці наради було досягнуто домовленостей щодо наступної зустрічі, яка відбудеться після придбання сміттєвоза.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua