Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 грудня 2018 року 15:48

Вам легко дається виступ?

   Мабуть кожен, кому доводилося хоча б раз у житті виступати з промовою, доповіддю чи презентацією, відчував хвилювання, внутрішнє тремтіння, підбирав найвлучніші слова аби бути зрозумілим та почутим.

    Працівники міської ради  у щоденній  своїй роботі спілкуються з  мешканцями нашої громади, консультуючи  чи розглядаючи звернення, інформують членів виконкому чи депутатів про відповідні заходи і програми, зустрічаються з громадою на слуханнях чи обговореннях різних питань. Тому тема:  як побудувати  свій виступ, як написати новину, щоб її прочитали на сайті чи у мережі Facebook була дуже важливою для тренінгу „Ефективні комунікації“, який відбувся у ЦНАПі.

    Марина Говорухіна, тренер, PR-консультант, автор книги „Заборонена книга. Комунікації для громадських організацій“,  навчала учасників  заходу  малювали портрет цільової аудиторії, будувати  ключові повідомлення, працювати зі ЗМІ, даючи коментар чи інтерв’ю, вміти впевнено триматися на публіці.

     Хтось сказав, що „писати – значить думати на папері“. Той, хто вміє ясно мислити, легко може передати думки у тексті. Присутні отримали теоретичні знання та практичні прийоми і поради як готуватися до виступу та  писати тексти.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua