Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 грудня 2018 року 15:04

На засіданні виконкому

   19 грудня відбулося засідання виконкому  міської ради під головуванням міського голови Олексія Рябоконя.  

  Одним із основних питань порядку денного було питання затвердження калькуляцій на надання послуг з благоустрою населених пунктів, що надаються КП „Каштан“, на послуги, які не врегульовані затвердженими тарифами. 

  Окрім того, не менш важливим було прийняття рішення щодо погодження перевізникам тарифів з пасажироперевезення, які працюють на автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі: ФОП Реутенку А.І.  „АС-1 – Калинів Міст“  у розмірі 5,00 грн. та ФОП Козіну В.М. „АС-1 – Ринок (через вул. Січових Стрільців)“ також у розмірі 5,00 грн. Тариф змінився у зв’язку з підняттям ціни на паливно-мастильні матеріали, запчастини, значним зменшенням пасажиропотоку. При прийняті цього рішення члени виконкому керувалися Правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту та Методикою розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту.

 Одним із найпроблемніших питань, яку озвучує молодь під час зустрічей у Калиномоствіському старостаті, є мобільний зв’язок та інтернет. Аби вирішити цю проблему членами виконкому надано дозвіл ТОВ "Коннект-Пияртин" на прокладання оптоволоконних ліній зв’язку у селах Калинів Міст, Верхоярівка, Замостище та Заріччя Пирятинського району.

  З метою обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування, інших громадських місцях у вечірній та нічний час на території Пирятинської міської ради виконком міської ради обмежив перебування дітей у закладах сфери розваг, громадського харчування.

 Крім того,    прийняті     рішення,    що     стосуються  підсумків  роботи із зверненнями громадян за 2018 рік, відшкодування витрат на копіювання або друк документів, що надаються Пирятинською міською радою за запитом на інформацію, виконання вимог Закону України „Про доступ до публічної інформації“ у 2018 році та внесення змін до штатного розпису Пирятинського краєзнавчого музею.

 Після обговорення затверджено заходи щодо організації та проведення новорічних і різдвяних свят на території Пирятинської об’єднаної територіальної громади.

 Детально з прийнятими рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися нашому сайті в рубриці РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua