Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 грудня 2018 року 09:49

Проблеми та потреби у сфері адміністративних послуг

В Пирятині – сучасний Центр надання адміністративних послуг, один з найкращих ЦНАПів в Україні, де надається адміністраторами 147 послуг. Проте  мало хто  знає з нас  з пирятинців, з якими  проблемами стикаються адміністратори при наданні  послу і з чим вони пов’язані.

Саме про проблемні  питання, які виникають в діяльності Центрів, пов’язані зі змінами в законодавстві, впровадження нових послуг в рамках децентралізації, і говорили 19-20 грудня на  засіданні круглого столу „Проблеми/потреби у сфері адміністративних послуг“,  м.Київ.

Пирятинську міську раду представляли керуюча справами виконкому Пирятинської міської ради Лариса Кочур та керівник-адміністратор ЦНАП Людмила Коваль  на запрошення представників Програми „U-LEAD з Європою“.

Серед учасників заходу  були представники ОМС, ЦНАП, Асоціації міст України, Асоціації малих міст, Асоціації ОТГ, Асоціації ЦНАП, представники проектів міжнародної технічної допомоги, які працюють  у сфері адмінпослуг, Мінюсту, Мінфіну, Мінекономрозвитку, МВС, ДМС, Міністерства соціальної політики, представники Програми „U-LEAD з Європою“.

 Під час роботи найбільша дискусія виникла при обговоренні питань одночасного функціонування ЦНАП райдержадміністрацій та ОТГ, які розміщені в одному населеному пункті, надання соціальних послуг через ЦНАП, відкриття доступів до ряду реєстрів для адміністраторів ЦНАП, передачі повноважень ОТГ, вчинення „нотаріальних дій“ посадовими особами ОМС.

 Загалом обгворено близько  сорока питань, рішення по яких будуть доопрацьовані експертами „U-LEAD з Європою“ та направлені до відповдних міністерств і відомств.

 Для всіх учасників „круглого столу“ це чудова нагода отрирмати нові зання, ознайомитися з планами відомчих Міністерств та ообмінятися  досвідом роботи з колегами.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua