Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 грудня 2018 року 12:36

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії, яке відбудеться 21 грудня, вчора, 13 грудня, працювала постійна комісія міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. У засіданні взяли участь голови інших постійних комісій міської ради.

Було розглянуто тринадцять питань порядку денного. Начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова запропонувала обговорити пропозиції до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік, які були надані учасниками громадських слухань 08 грудня цього року. Депутати підтримали надані пропозиції, зокрема, пропозицію щодо вивчення механізму переведення діючої системи теплозабезпечення комунальних закладів на альтернативні види енергії, визначення шляхів та інструментів реалізації, оцінки розрахункової потреби. Рекомендували розробити відповідну Програму з урахуванням результатів проведених досліджень.

Далі комісія розглянула та рекомендувала сесії міської ради затвердити програми „Питна вода Пирятинської міської ОТГ на 2019 рік“, „Реконструкція каналізаційного колектору від КНС №1 (вул.Січових Стрільців, 21В) до КНС №2 (вул.Саксаганського, 23) в м.Пирятин Полтавської області на 2019 рік“, а також прийняти рішення стосовно передачі основних засобів 3-му Державному пожежно-рятувальному загону Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області, передачі спортивного майданчика, розміщеного на о.Масальський, на баланс КП „Каштан“, надання дозволу на списання з балансового обліку виконавчого комітету Пирятинської міської ради основних засобів.

Також члени комісії розглянули два проекти рішень стосовно електронних петицій, адресованих Пирятинській міській раді. Один з них – облаштування тротуару по вулиці Харківська (вздовж території ЗДО „Ромашка“) в місті Пирятин – рекомендовано винести на затвердження сесії та включити цей захід до Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2019 роки. Розгляд іншого проекту рішення - встановлення світлофору на перехресті вулиць Визволення-Цибаня-Ярмаркова-Аврущенка в м.Пирятин – перенесено на наступне засідання комісії, яке відбудеться у понеділок, 17 грудня. На це ж засідання перенесено розгляд проекту Програми покращення благоустрою Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Спеціаліст відділу із земельних та екологічних питань виконкому міської ради Діана Коверда проінформувала, що 10 грудня цього року підведено підсумки конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів. Конкурсна комісія рекомендувала визначити надавачем послуг з вивезення твердих побутових відходів комунальне підприємство „Каштан“, а надавачем послуг з вивезення рідких побутових відходів – Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди. Підготовлено відповідні проекти рішень, які пропонується затвердити на сесії міської ради відповідно до діючого законодавства.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua