Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 грудня 2018 року 09:30

Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг

  11 та 12 грудня в м.Київ відбувся вступний семінар для представників  громад  в рамках проекту ,,Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг“, що реалізується Партнерством кожній дитині“ за підтримки програми ,,U-LEAD з Європою“. Мета проекту - забезпечити якісну соціальну підтримку вразливих дітей та сімей з дітьми шляхом забезпечення запровадження моделі інтегрованих соціальних послуг через проведення консультацій і навчання.

    Проект передбачає такі кроки:

   1. Обговорення з головами громад та спеціалістами соціальної сфери актуальних питань діяльності соціальних служб, а також здійснення аналізу стану громад з метою подальшого планування впровадження моделі інтегрованих соціальних послуг.

     2. Обговорення результатів аналізу забезпечення прав дитини та соціально-демографічного стану громад, проведеного експертами проекту.

     3. Планування моделі управління наданням соціальних послуг населенню громад.

   4. Підготовки до проведення форумів громад, спрямованих на обговорення актуальних питань соціальної підтримки вразливих груп населення, включаючи визначення пріоритетних напрямків розвитку соціальних послуг для дітей, сімей та молоді, з усіма місцевими зацікавленими сторонами та організаціями громадянського суспільства.

     5. Визначення потреби кожної конкретної громади у соціальних послугах, планування розвитку і впровадження необхідних послуг.

     6. Визначення потреб у навчанні спеціалістів соціальної сфери та проведення відповідних тренінгів.

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua