Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 грудня 2018 року 11:06

Пирятинське бюро правової допомоги інформує: В Україні запрацювала правнича Вікіпедія – „WikiLegalAid“

 13 грудня Координаційний центр з надання  правової допомоги презентував довідково-інформаційну платформу „WikiLegalAid“, за допомогою якої кожна людина, маючи лише доступ до мережі Інтернет, може отримати правову консультацію за веб-адресою: wiki.legalaid.gov.ua. 

 У базі правових консультацій міститься більше 1400 консультацій із найактуальніших правових питань. Окрім правової інформації, у WikiLegalAid можна побачити не лише посилання на нормативні акти, а й зразки процесуальних документів та посилання на судові рішення.

 WikiLegalAid (wiki.legalaid.gov.ua) – інформаційна платформа, що функціонує за принципом Wikipedia. Інформація постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики. Цією базою можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Консультації підготовлені так, щоб бути зрозумілими не лише фахівцям, а й людям без юридичної освіти.

 Вся інформація розташована за певною тематикою для полегшення пошуку, процес оновлення правових консультацій триває постійно, інформація, що міститься в базі включає в себе і нові зміни в законодавстві, і зміни в судовій практиці.

Для того щоб скористатися базою правових консультацій достатньо ввести в пошукову строку на головній сторінці „WikiLegalAid“ ключове слово або частину слова (корінь слова) і поставити знак  *, що звузить пошук.

Пошук видає перелік консультацій, які містяться в базі wiki.legalaid.gov.ua

До прикладу: 

Спосіб 1

Скористатися пошуком на головній сторінці

написати ключове слово або корінь слова
та поставити знак *   - алімент*

Спосіб 2

На головній сторінці в низу   в розділі ПОШУК

Натиснувши на  Галузь права ви отримаєте відповідний список за категоріями.

 

Пирятинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м.Пирятин, вул. Соборна, 41, 1 поверх, тел.(053-58) 3-22-54.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103, який обслуговується Всеукраїнським контактним центром системи безоплатної правової допомоги (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні).

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua