Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 грудня 2018 року 12:07

Святкування Дня місцевого самоврядування

07 грудня Пирятинська міська об’єднана територіальна громада відсвяткувала День місцевого самоврядування. Місцеве cамоврядування  є неодмінною умовою динамічного соціально-економічного, культурного розвитку України, як європейської демократичної, правової держави.

 На органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців, що в кінцевому результаті робить нашу державу сильною та заможною.

Пирятинська ОТГ одна з перших активно включилася в реформу децентралізації  і  одна з перших,  серед 157 громад,  об’єдналася і створила  13 серпня 2015 року  Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду. Ми всі разом вирішили будувати  нове життя, будувати громаду влада у якій, працює для людей та за принципом рівний-рівному.

В залі Центру дитячої та юнацької творчості зібралися працівники міської ради, депутати та члени виконкому міської ради, активні члени громади, голови квартальних комітетів,  щоб в урочистій атмосфері відзначити своє професійне свято.

Всіх присутніх привітав міський голова Олексій Рябоконь та вручив грамоти і подяки працівникам міської ради, членам виконкому, депутатам, головам квартальних комітетів. Окремо зі сцени лунали слова вдячності   ветеранам місцевого самоврядування.

Долучилися до вітань депутат обласної ради Василь Стасовський, депутат міської ради Аліна Мірошніченко, член виконкому міської ради Віктор Бугайов, керівники  закладів освіти Лариса Пономаренко  та Анна Тристан, завідувач Олександрівського сільського клубу Алла Ященко, керівник-адміністратор ЦНАПу Людмила Коваль, активний громадський діяч та  волонтер Валентина Крагель, представники  учнівського самоврядування Пирятинського ліцею та Пирятинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4.

Також  привітали  ювілярку Тетяну Семенівну Кудлай. В цей день Тетяні Семенівні виповнилося 65 років. А ще 07 грудня велике церковне свято Великомучениці Катерини, яку вважають берегинею жіночої долі. Тому вітання дарували і  Катерині  Волошиній та Катерині Паращієнко, які присутні були в залі, побажавши їм довгих років активного життя.

 Свої святкові вітання дарували всім присутнім учасники художньої самодіяльності Центру дитячої та юнацької творчості, школи мистецтв та районного Будинку культури.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua