Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 грудня 2018 року 12:12

Громадські слухання

08 грудня у Будинку дитячої та юнацької творчості відбулись громадські слухання на тему „Про проект Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ на 2019 рік“ (далі-План) під головуванням . заступника міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Ігор Шикеринець. На початку заходу Ігор Шикеринець  проінформував присутніх, що відповідно до Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності“  на веб-сайті та місцевих ЗМІ оприлюднювались оголошення про збір пропозицій до Плану, а після завершення його розроблення -  зауважень та пропозицій до розділів Плану. Таким чином, План формується відкрито і прозоро, з урахуванням думки громадськості.

Начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова підкреслила, що План підготовлено в рамках Стратегії розвитку Пирятинської міської ОТГ на період до 2020 року, і передбачає поетапне, щорічне наближення до  досягнення   стратегічних та оперативних цілей.

Далі учасники громадських слухань проаналізували планові завдання, програми та заходи на предмет реалістичності, повноти та доцільності включення до плану на наступний рік.

Усі зауваження та пропозиції до Плану будуть включені до протоколу засідання, опрацьовані структурними підрозділами виконкому міської ради та винесені на розгляд постійних комісій міської ради з метою його затвердження сесією міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua