Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 грудня 2018 року 10:27

Відбулося позачергове засідання виконкому

05 грудня відбулося засідання виконкому  міської ради під головуванням міського голови Олексія Рябоконя.

Члени виконкому розглянули звіт фінансового управління про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2018 року. Прийнято рішенням виконавчого комітету міської ради щодо встановлення  скоригованого тарифу дочірньому підприємству „Пирятинтеплопостачання“ на послугу з централізованого      опалення   для   мешканців   житлового  будинку  № 33 по вул. Коцюбинського. А також встановлено тариф ТОВ Наше тепло  на виробництво та постачання теплової енергії на 2018 рік для приміщення адмінбудівлі за адресою вул. Соборна, 42.  

З метою забезпечення житлом громадян, які перебувають на квартирному обліку потребуючих поліпшення житлових умов на першочергове отримання житла, виконкомом міської ради надано комунальну однокімнатну квартиру в м.Пирятин та видано ордер на вселення громадянину Клименку А.В., який перебуває на квартирному обліку при виконкомі Пирятинської міської ради на першочергове отримання житла, а саме: в категорії „Учасники бойових дій“.

Керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур ознайомила присутніх з планом роботи виконавчого комітету Пирятинської міської ради на 2019 рік, який одноголосно схвалили  члени виконкому міської ради.

Крім цього, прийнято ряд рішень із соціальних питань, приватизації житла  та  комунального господарства. 

У ході засідання членами  комітету, були заслухані і фінансові звіти керівників комунальних підприємств міста. Членами виконкому  висловлено ряд зауважень щодо господарської діяльності комунальників та дано рекомендації щодо покращення фінансових показників зазначених підприємств.  

В процесі обговорення схвалено рішення про облаштування кругового руху     на      перехресті   вулиць  Визволення-Цибаня-Ярмаркова-Аврущенка в м.Пирятин. Членами виконкому міської ради рекомендовано постійній комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг (Хоменко О.В.) розглянути можливість включення до Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2019 роки проведення реконструкції перехрестя вулиць Визволення-Цибаня-Ярмаркова-Аврущенка в м.Пирятин Полтавської області з облаштуванням кругового руху.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua