Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 грудня 2018 року 12:12

Шановні волонтери!

05 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера.
    Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В Пирятинській ОТГ, як і в  усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях.

Волонтери у нас  – це діти, які зігрівають захисників листами, малюнками, цукерками та улюбленими іграшками; це пенсіонери, що віддають останні копійки аби допомогти військовим; це патріоти, що всіляко допомагають боронити нашу рідну українську землю від агресора; це люди, які віддають всі свої заощадження на лікування поранених в АТО, купують амуніцію для військових, забезпечують продуктами харчування  тих, хто цього потребує.

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Волонтер - це спосіб життя. Сила духу, сила волі, жертовність і невичерпна любов до України та її народу - це те що мотивує і чим наповнені їх серце.

Бажаю усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди – віддячують вам добром і повагою.

 

З повагою

міський голова             Олексій Рябоконь 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua