Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 вересня 2015 року 23:17

Затверджено Програму соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2016 рік

11 вересня відбулася п’ятдесят друга позачергова сесія Пирятинської міської ради шостого шостого скликання. На цій сесії розглянуто одне  найважливіших питань для нашої громади – проект  Програми соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2016 рік. Презентуючи проект Програми заступник міського голови Ігор Шикеринець сказав, що до розробки цього проекту Програми були залучені не тільки фахівці Пирятинської міської ради, але й Олександрівської сільської ради, освітяни, дошкілля та позашкілля, первинної медицини, управління праці та соціального захисту населення, комунальних підприємств міста. В проекті Програми максимально подані проблемні питання, які потребують вирішення та фінансування з державного бюджету, Фонду регіонального розвитку, а також міського бюджету.

Крім того, на розгляд депутатів було надано кілька проектів для співфінансування з Фонду регіонального розвитку Полтавської обласної адміністрації, таких як:

придбання пожежного автомобіля для Пирятинської міської ради (об’єднаної); 

будівництво полігона твердих побутових відходів для міста Пирятина Пирятинського району Полтавської області на місці існуючого невпорядкованого сміттєзвалища (І черга);

проведення санації (реконструкції) будівлі дошкільного навчального закладу „Ромашка“ по вул. Коцюбинського, 35 в м.Пирятин Полтавської області;

проведення санації (реконструкції) будівлі дошкільного навчального закладу „Сонечко“ по вул. Полтавська, 9 в м.Пирятин Полтавської області.

Рішення про затвердження пропонованих проектів депутати проголосували одноголосно.

Сподіватимемося, що тісна співпраця міської влади, депутатського корпусу, керівників підприємств, установ і організацій, підприємців та громадськості сприятиме виконанню завдань економічного та соціального розвитку новоутвореної Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, як для добра всієї громади, так і для кожного її члена.

У робочому режимі було затверджено зміни до міських цільових Програм:

капітального ремонту та реконструкції житлового фонду м.Пирятин;

фінансування потреб комунального підприємства „Каштан“ на утримання об’єктів комунальної власності;

утримання служби благоустрою комунального підприємства „Каштан“;

розвитку комунального підприємства „Пирятинський міський водоканал“;

обладнання вузлами обліку теплової енергії житлового фонду міста Пирятина.

Після нетривалого обговорення депутати схвалили прийняття міської цільової Програми з співфінансування міської ради та ОСББ „Злагода“           (вул. Урожайна, 4) щодо заміни мережі водопостачання на 2015 рік.

В подальшому розглядалися питання регулювання земельних відносин:

надання дозволів громадянам на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж присадибних земельних ділянок в натурі (на місцевості);

погодження надання в оренду земельних ділянок за межами населених пунктів міської ради нашим землякам-воїнам АТО для ведення особистого селянського господарства;

резервування земель в межах с.Верхоярівка для потреб закладання нового міського цвинтаря та інші.

У різному, міські обранці обговорили питання щодо доцільності перейменування окремих вулиць міста на виконання вимог Закону України „Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua