Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 вересня 2015 року 15:55

На шляху до запровадження Громадського бюджету

09 вересня ініціативна група, до якої входять працівники Пирятинської міської ради та громадські активісти, взяли участь у семінарі-тренінзі „Громадський бюджет, практичне впровадження у своєму місті“, який проводила громадська організація Полтавська філія  Суспільна служба України.

Підґрунтям для проведення цього семінару є готовність Пирятинської міської ради виділити у 2016 році частину коштів для Громадського бюджету, який передбачає підтримку громадських ініціатив по вирішенню актуальних проблем та креативних ідей. Варто зазначити, що розподіл коштів Громадського бюджету буде  проводитись  самою громадою  шляхом голосування та визначення кращого проекту, який буде реалізовуватися та фінансуватися з цього бюджету.

Тренери провели практичне навчання ініціативної групи щодо вироблення алгоритму запровадження механізму Громадського бюджету в нашому місті та його інформаційного супроводу.   

Варто зазначити, що  утворення  Громадського бюджету вимагає створення робочої групи та розробки і затвердження відповідного положення. Для того, щоб отримати якісні пропозиції щодо його розробки необхідно залучити якомога ширше коло громадськості та фахівців. Тому на наступному засіданні Клубу громадського діалогу буде розглянуто питання „Впровадження громадського бюджету – вагомий крок до консолідації Пирятинської громади“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua