Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 вересня 2018 року 17:36

Чергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради: що розглядали?

26 вересня 2018 року відбулося чергове засідання виконкому  Пирятинської міської ради під головуванням міського голови Олексія Рябоконя.  На засіданні були присутні 11 членів виконавчого комітету, які заслухали та обговорили 7 основних питань порядку денного. Затверджено штатні розписи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту, опорних закладів загальної середньої освіти, а також закладів дошкільної, позашкільної освіти та школи естетичного виховання Пирятинської міської ради на 2018-2019 навчальний рік.

Крім того, присутні ознайомилися з робочим проектом „Капітальний ремонт приміщень Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 по вулиці Гагаріна, 84, місто Пирятин Полтавської області“, який представила начальник  відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому міської ради Марина Зергані. Перш ніж погодити цей проект, члени виконкому запропонували запросити на наступне засідання  директора вищезгаданого закладу Миколу Василенка для більш детальної та змістовної інформації.

Також для затвердження був поданий робочий проект „Капітальний ремонт проїзної частини автомобільної дороги по провулку Хорольський в місті Пирятин Полтавської області“. Вирішено повернутися до розгляду цього питання після обговорення зазначеного проекту на засіданні  постійної комісії міської ради.  

 Бурхливі дискусії  велися при розгляді та затвердженні рішення щодо виконання фінансового плану та господарської діяльності комунального підприємства „Каштан“ за перше півріччя поточного року.  В ході обговорення виявлено ряд зауважень  до роботи підприємства, особливо це стосується організації вивозу сміття як на території Пирятинської ОТГ, так і сільських рад – партнерів проекту з міжмуніципального співробітництва.

 За підсумками засідання, міський голова Олексій Рябоконь дав протокольне доручення начальникам управління економіки Ірині Солдатовій та відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому міської ради Марині Зергані зробити фотографії робочого дня водіїв сміттєвоза з метою відображення реальної картини завантаженості та ефективності роботи, налаштування працівників на конструктивну працю.

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua