Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 вересня 2018 року 17:58

Пирятин відсвяткував День міста

 У суботу, 22 вересня на районному стадіоні „Ювілейний“ у вечірню пору було людно і гомінко. Зібралися громада, щоб разом розділити радість головного свята рідної землі.

 Миттєвості святкування іменин міста вражали своєю різноманітністю. Для жителів та гостей організовано справжню гостину. Спочатку пирянці відвідали смачні фут-зони та посмакували солодощами, потім милувалися різними фото-зонами. Митці декоративних витворів та художники презентували справжню галерею своїх унікальних робіт. Яскраві, різнобарвні вишивки, як завжди,  чарували своєю неповторністю і красою.  Для любителів історії  була представлена цікава історична локація про Пирятин. Спробувати свої навики в мистецтві та пограти в безпрограшну лотерею зібрались найменші жителі міста.

 І ось нарешті концертне шоу. Об`єднавши свої творчі ідеї та зусилля, ведучі,  танцювальні та вокальні колективи міста подарували глядачам яскраву святкову програму.

 Сюрпризом  став виступ дівочого духовного оркестру „Роксолана“ із Кременчука.  Гучними оплесками  вітали глядачі оркестр за подаровані приємні емоції. Дівчата дивували своєю ексклюзивністю та майстерністю. Виконували як складні композиції, так і дарували пирятинцям знайомі мелодії.

 З Днем міста привітав пирятинців міський голова Олексій Рябоконь. Прозвучали вітання і від гостей,  наших сусідів,  з якими територіальну громаду пов’язують спільні проекти та давня дружба, Лохвицького міського голови Віктора Редька, Оржицького селищного голови Олени Сидоренко  та секретаря Гребінківської міської ради Людмили Цапенко. 

  Вже стало доброю традицією  вітання обдарованих дітей-стипендіатів міської ради та вручення їм сертифікатів. У номінації „Тріумф таланту, розуму й добра“ відзначити працю, досягнення у науковій роботі, особистий внесок у  справі навчання та виховання підростаючого покоління наших освітян, волонтера.

  На святі міста були відзначені переможці започаткованого в цьому році  конкурсу „Кращий підприємець-2018“ (ФОП Немийнога Л.Г. - 1 місце, ФОП Науменко М.П. - 2 місце, ФОП Тарасенко В.В. - 3 місце) та  ,,Краще підприємство“ (ТОВ „Оріон“ – 1 місце, ПП РССТ „Комбінат громадського харчування“ – 2 місце, ПП „Удайбудпроект“ – 3 місце).  Вже в шостий рік підряд в день міста відзначаються переможці міського конкурсу з благоустрою.

 За вагомий внесок у розвиток інфраструктури Пирятинської міської об’єднаної громади та плідну співпрацю з муніципалітетом в номінації ,,Меценат року“ відзначено ТОВ „Пирятинський сирзавод“ та ТОВ „АЛЬТКОМ“.

  Насамкінець на мешканців міста та гостей ще чекав один сюрприз - фаєр-шоу.

  На дискотеці молодь танцювала під запальну та ритмічну музику в супроводі діджеїв.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua