Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 вересня 2018 року 21:17

Перший день народження Центру надання адмінпослуг

  Цими днями Центр надання адміністративних послуг виконкому міської ради відзначив свій перший день народження, з моменту його відкриття минув один рік. З цієї святкової нагоди у ЦНАПі відбулася прес-конференція з місцевими ЗМІ, в якій взяли участь міський голова Олексій Рябоконь, керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур та керівник-адміністратор Центру надлання адмінпослуг Людмила Коваль. Вони дали відповіді на запитання кореспондентів та коротко підбили перші підсумки роботи Центру.

  На сьогодні у ЦНАПі виконкому міської ради можна отримати 144 адміністративні та муніципальні послуги. За рік роботи адміністраторами Центру надано 19200  послуг. Серед них: послуги з паспортних питань, реєстрація місця проживання, реєстрація бізнесу та нерухомості, із земельних питань, будівництва та архітектури, соціальних питань (видача довідки про склад сім’ї або про зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, отримання матеріальної допомоги на лікування, постановка на облік в дошкільний навчальний заклад, на квартирний облік та ін.). Працюють адміністратори на віддалених робочих місцях в с. Олександрівка та Калинів Міст.

 Для зручності відвідувачів тут надають фахові консультації юристи, які працюють в Бюро правової допомоги, а також спеціалісти з питань зайнятості населення, захисту прав споживача, приватизації житлового приміщення та земельних питань.

 Одним з важивих досягнень цього року є впровадження автоматизованої програми - Реєстр територіальної громади, за допомогою якого формується сучасна база даних зареєстрованих на території об’єднаної громади жителів.

 Підписано Договір про співробітництво територіальних громад по реалізації спільного проекту з надання якісних адміністративних послуг Центром надання адміністративних послуг виконкому Пирятинської міської ради жителям сільських громад Великокручанської, Дейманівської, Каплинцівської, Харківецької сільських рад  Пирятинського району та Куріньківської сільської ради Чорнухинського району Полтавської області, який зареєстровано в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі 02.07.2018 за № 197. Розпочато роботу над реалізацією Проекту. У серпні цього року ЦНАП отримав „Мобільний офіс“, який застосовується  для надання адмінпослуг за місцем проживання людям похилого віку, людям з інвалідністю і громадянам, які знаходяться на стаціонарному лікуванні, та не можуть самостійно відвідати ЦНАП.

 Центр надання адміністративних послуг є членом Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг та першою платформою з обміну досвідом Асоціації ОТГ. У червні 2018 року від Полтавської облдержадміністрації Центр отримав спеціальну відзнаку „Кращий ЦНАП ОТГ“.

  В найближчих планах – впровадження нових послуг, зокрема видача ай-ді карток і закордонних паспортів та електронних сервісів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua