Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 вересня 2015 року 18:22

Зустріч з новим керівником ТОВ „Кінний завод „Авангард-1936“

У міській раді проведено зустріч міського голови  Олексія Рябоконя  з новопризначеним директором ТОВ „Кінний завод „Авангард-1936“ Сергієм Музикою. Це підприємство здійснює свою діяльність на базі майнового комплексу колишнього ВАТ „Лубенське племпідприємтво“ .

Директор проінформував міського голову про поточну роботу підприємства та подальших намірів, його, як керівника, та власників. Він зазначив, що вони планують зберегти всі профілі та напрямки діяльності кінного заводу. Разом з тим, ним було відзначено, що однією  з найважливіших умов для досягнення цих планів та забезпечення  стабільності роботи підприємства  є  дотримання умов договорів оренди землі, укладених між міською радою та підприємством.

У свою чергу, О.Рябоконь висловив готовність до подальшої співпраці з керівництвом та колективом підприємства. Розширення можливостей підприємства, покращення  його матеріальної бази, налагодження конструктивних стосунків з установами міста сприятиме розвитку економіки міста.

Особливо важливим, на думку міського голови, є залучення інвестицій, які забезпечать створення додаткових робочих  місць та розширить сферу діяльності підприємства. Крім того, він порадив Музиці С. налагодити співпрацю з Національним природним парком „Пирятинський“, який успішно функціонує на території міста і району. Спільна робота була б позитивом, як для розвитку конярства, так і для розвитку туризму в місті. Також  варто було б відновити ідею щодо будівництва на базі ТОВ „Кінний завод „Авангард-1936“  кінноспортивного манежу для проведення тренувань та змагань. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua