Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 вересня 2018 року 16:35

Популяризація системи олімпійської освіти та ідей олімпійського спорту

Сьогодні на базі Пирятинського ліцею відбувся захід в рамках проекту Національного Олімпійського Комітету України „Олімпійська лабораторія“. Вперше в історії Полтавської олімпійської родини та Пирятинщини команда „БЕМС“ Пирятинської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 4 стала переможцем Всеукраїнського спортивно-масового заходу для дітей „Олімпійське лелеченя“. Сміливість і сила, благородство і доброта, спритність і витривалість, поєднання фізичної досконалості з моральним переконанням – крок до олімпійського спорту наших спортсменів.

Олександр Богатинський, голова Пирятинського осередку ПОВ НОК України,   ознайомив присутніх  з олімпійськими рухами середньовіччя, відродження та сучасності.    

З привітальним словом до спортсменів звернувся міський голова Олексій  Рябоконь та відповідальний секретар ПОВ НОК України Інесса Гетьман. Почесною грамотою за внесок у розвиток олімпійського руху на Полтавщині було нагороджено вчителя фізичного виховання Юрія Нестерця та вручено подяку педагогу організатору Олені Бивалі. Колектив школи нагороджений дипломом, який дає право на отримання товарів спортивного призначення в магазині „Пан спортсмен“ на суму п’ять тисяч гривень.

Крім того, аби додати ще святкого настрою та позитиву Олександром Богатинським  проведено брейн ринг на спортивну тематику. 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua