Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 вересня 2018 року 21:54

Всесвітній день прибирання ,,World Cleanup Day“

 Громадська організація ,,Let’s do it, Ukraine“ проводить з метою поліпшення екологічної ситуації в Україні міжнародну соціально-екологічну акцію Всесвітній день прибирання в Україні ,,World Cleanup Day“, яка відбулася 15 вересня 2018 року о 10.00 у 150 країнах світу.

 На сьогодні в  Україні   проблема   смітників – одна  з  найважливіших  і найактуальніших серед проблем  забруднення навколишнього середовища. Громада повинна  усвідомити, що  чисте  навколишнє середовище - це продовження життя.

 У кожному людському помешканні утворюється  величезна   кількість непотрібних матеріалів та виробів, починаючи від старих газет та  журналів, порожніх консервних банок, пляшок, харчових відходів, обгорток та упаковок, закінчуючи битим посудом, зношеним одягом  та поламаною побутовою чи офісною технікою. Кожного дня ми  змушені стикатися з відходами: вдома, на вулиці, біля торгових  точок. Всюди нас оточують папірці, обгортки з пластика, скло, целофан та інше.

  Не винятком у нашому місці є чудовий парк ,,Берізки“ житлового мікрорайону АС-1, який і  визначено локацією для проведення наймаштабнішої всесвітньої акції. Депутат міської ради Аліна Мірошніченко, працівники міської ради та ДНЗ ,,Сонечко“, декілька жителів житлового мікрорайону АС-1 прибрали всю територію парку від сміття.

 Дорогі пирятинці, станьмо розумними господарями на своїй землі, і давайте будемо пам’ятати, що екологічне забруднення, як ланцюгова реакція, може призвести до екологічної катастрофи!

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua