Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 вересня 2018 року 19:16

Свято спорту на Пирятинщині

  Щороку в другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту,  який традиційно вважається професійним святом для спортсменів, ветеранів спорту та людей, які зробили спортивно-викладацьку діяльність своєю професією. 

   7 вересня у великій залі адмінбудинку відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту. Всіх, причетних до фізичної культури і спорту в міській об’єднаній територіальній громаді та районі, привітали міський голова Олексій Рябоконь, виконувач обов’язків  голови  райдержадміністрації  Владислав Гуленко, виконувач обов’язків голови районної ради Олексій Гусак, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Романенко та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тамара Коваленко.

   За підсумками спортивних досягнень тренери, організатори фізичного руху Пирятинщини були відзначені грамотами та відзнаками. Грамотами міської ради нагороджено тренерів-викладачів Пирятинської ДЮСШ, викладачів фізичної культури та спорту закладів загальної середньої освіти.

   Всі учасники та глядачі свята отримали багато позитивних ємоцій та зробили для себе висновок про необхідність активної життєвої позиції, занять спортом та фізичною культурою.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua