Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 вересня 2018 року 14:28

Вивчаємо зміни до законодавства України

03 вересня  2018 року у міській раді відбулася оперативно-розпорядча нарада за участі головних спеціалістів комунальних підприємств Пирятинської міської ОТГ  на тему „Зміни у законодавстві України, які безпосередньо стосуються фінансово - господарської діяльності комунальних підприємств міста“.

Під керівництвом заступника міського голови з питань діяльності виконкому Ігоря Шикеринця спеціалісти відділу економічного аналізу та розвитку управляння економіки виконкому міської ради спільно з начальником  фінансового управління міської ради Світланою Кедою були надані роз’яснення стосовно змін до законів України: „Про державну допомогу суб’єктам господарювання“, „Про житлово-комунальні послуги“,Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання“.

Головний спеціаліст відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки виконкому міської ради Наталія Музиченко презентувала зміни до Закону України: „Про державну допомогу суб’єктам господарювання“. У звязку з тим, що  повідомлення про нову державну допомогу у Антимонопольний комітет потрібно подати за 105 днів до запланованої дати проекту розподілу бюджету міської ОТГ, то комунальні підприємства зобов’язано терміново подати необхідні для цього повідомлення документи.

Начальник відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки виконкому міської ради Наталія Троян розповіла про зміни до законів України „Про житлово-комунальні послуги“ таПро комерційний облік теплової енергії та водопостачання“. Послуга з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій трансформується у послугу з управління багатоквартирними будинками і договори на цю послугу комунальні підприємства будуть заключати із співвласниками багатоквартирних будинків, або з їх управителями. Відповідно до чинного  законодавства в будівлях необхідно встановити вузли комерційного обліку теплової енергії та питної води.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua