Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 вересня 2018 року 13:20

Марафон: енергоефективна та безпечна громада

31 серпня 2018 року на базі Пирятинського ліцею відбувся захід, організований Асоціацією ОТГ.  З вітальним словом виступили міський голова Олексій Рябоконь  та  виконавчий директор Асоціації ОТГ Валентина Полтавець.

Серед учасників зібрання були  представники ОТГ, Держенергоефективності, представники Проекту ПРООН, експерти з ВП ,,Київський обласний експертний центр енергоефективності“, Асоціація енергосервісних компаній, виробники енергоефективних матеріалів та технологій, такі як ТОВ ,,Ондулін Будівельні матеріали“, ДП ,,Капарол Україна“, ТОВ ,,Золотой Мандарин Квадра“ та  Вінницький підрозділ компанії  ,,Датагруп“.

У ході марафону  обговорювалися питання: ,,Дорожня карта“ впровадження вдалих енергоефективних проектів в ОТГ; ЕСКО-механізм  як новий інструмент підвищення енергоефективності в бюджетній сфері та в багатоквартирних будинках; особливості фінансування заходів з підвищення енергоефективності в бюджетній сфері; енергоефективна модернізація будівель та їх проектування від початку до кінця, а також обговорення конкурсу ,,Енергоефективна громада“.

„Під час семінару також  оголошено Конкурс „Безпечна громада“ та „Енергоефективна громада“, який спрямований на підвищення рівня безпеки, зокрема, попередження злочинності в ОТГ. Умови конкурсу за посиланням: https://hromady.org/8282-2/

„Ми підтримали конкурс „Безпечна громада“, який організовує Асоціація ОТГ. Він спрямований на підвищення рівня безпеки, зокрема, попередження злочинності  у  громадах. Сподіваємось, що керівники ОТГ активно візьмуть участь і скористаються можливостю створити безпечніше і комфортніше середовище у своїх населених пунктах. Крім того, на виїзних робочих семінарах,  наші фахівці продовжать розповідати, які кроки необхідно зробити для впровадження комплексного рішення „Безпечна громада“,- коментує коментує Микола Громов, керівник вінницького підрозділу компанії „Датагруп“.

Також Пирятинською ОТГ  були представлені кращі практики. Заступник міського голови Максим Варава презентував досвід міської ради - ,,Безпечна громада“. Головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради Руслан Биков представив практику впровадження енергоефективності в Пирятинській громаді.

Марафон був динамічним, члени Асоціації та представники кампаній активно дискутували, обговорювали проблемні питання та озвучували пропозиції. 

Варто зазначити, що Марафон реалізується за підтримки Швейцарсько-українського проекту ,,Підтримка децентралізації в Україні“ DESPRO та проекту ,,Реформи у сфері енергоефективності“, що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationa-le Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини та представниками бізнесу: компанія ,,ДАТАГРУП“, ТОВ ,,Ондулін Будівельні матеріали“, ТОВ ,,Золотой Мандарин Квадра“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua