Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 вересня 2015 року 15:46

Стипендії міської ради обдарованим дітям

Вже доброю традицією в місті стало призначення стипендій міської ради творчо обдарованим дітям та молоді – переможцям конкурсів, змагань, олімпіад всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Призначення стипендій – це, насамперед, визнання високих здобутків юних пирятинців, що прославляють наш Пирятин та країну, поштовх до розвитку їх творчого потенціалу, самореалізації та самовдосконалення, а також стимулювання творчо обдарованих дітей, учнівської молоді та їх творчих керівників. Імена ж стипендіатів назавжди залишаються в літописі досягнень молодіжного руху міста.

Отже, на засіданні комісії по присудженню стипендій міської ради обдарованим дітям, що відбулось 31 серпня, прийнято рішення про призначення щомісячних стипендій на 2015/2016 навчальний рік трьом юним пирятинцям, які продемонстрували значні досягнення в галузях навчання та спорту:

в галузі освіти:

Криворучку Ростиславу, учневі 10-го класу Пирятинського ліцею, призеру національного етапу міжнародного наукового конкурсу Intel ISEF в категорії „Комп’ютерні науки“ розмірі 500 грн. на місяць (стипендія І рівня);

Кійку Максиму, учню 10-го класу Пирятинського ліцею, призеру національного етапу міжнародного наукового конкурсу Intel ISEF в категорії „Комп’ютерні науки“ розмірі 300 грн. на місяць (стипендія ІІ рівня);

в галузі фізичної культури і спорту:

Полтавець Олександрі, учениці 11-го класу Пирятинського загальноосвітнього навчального закладу № 6, юній спортсменці – вихованці Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи, у розмірі 500 грн. на місяць (стипендія І рівня).

На святі першого дзвінка  учням Пирятинського ліцею Криворучку Ростиславу та Кійку Максимові міський голова Олексій Рябоконь вручив сертифікати Пирятинської міської ради про призначення стипендії. Олександрі Полтавець на святі у школі № 6 сертифікат про призначення стипендії вручив заступник міського голови Ігор Шикеринець.

Щиро вітаємо стипендіатів та їх наставників!

 

  • Міський голова О.Рябоконь вручає сертифікат Пирятинсько міської ради Криворучку Ростиславу про отримання стипендії міської ради (стипендія І рівня)
  • Міський голова О.Рябоконь вручає сертифікат Пирятинсько міської ради Кійку Максимові про отримання стипендії міської ради (стипендія ІІ рівня)

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua