Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 серпня 2015 року 13:49

Депутатами схвалено проект рішення про добровільне об’єднання територіальних громад

10 серпня відбулася позачергова п’ятдесята сесія Пирятинської міської ради. З обраних тридцяти депутатів на сесію прибуло 19, що є певним показником хорошої відвідуваності.

На розгляд депутатів, власне через це і збирали позачергову сесію, було винесено всього одне питання – про схвалення підготовленого спільною робочою групою проекту рішення про добровільне об’єднання територіальних громад міста Пирятина, сіл Калинів Міст, Верхоярівка, Замостище, Заріччя, Голобородько, Ївженки Пирятинської міської ради Полтавської області та сіл Олександрівка, Рівне, Могилевщина Олександрівської сільської ради Полтавської області в Пирятинську міську територіальну громаду з центром у місті Пирятині. З інформацією виступив міський голова Олексій Рябоконь. В обговоренні активну участь взяли депутати Олександр Жайворонок, Андрій Кучерявий, одноголосно депутати схвалили пропонований проект рішення та направили його до обласної державної адміністрації для отримання висновку про відповідність документа вимогам Конституції та законів України.

Одне питання у сфері регулювання земельних відносин, яке не потребує додаткового обговорення на засіданнях постійних комісій, за пропозицією голови постійної комісії з питань земельних відносин та екології Сергія П’ятака було включено до порядку денного та прийнято відповідне рішення.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua