Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 квітня 2018 року 17:56

Відбувся звітний концерт учнів та викладачів Пирятинської школи естетичного виховання

27 квітня для учнів та викладачів Пирятинської школи естетичного виховання став святковим, адже в районному Будинку культури відбувся їх творчий звіт. Концертна зала була переповнена глядачами. Талантами юних і досвідчених артистів прийшли насолодитися рідні, друзі, знайомі і просто жителі та гості нашого міста.

Зі сцени до усіх присутніх звернувся директор школи естетичного виховання Володимир Луценко. За особливі досягнення на мистецькій ниві він нагородив вихованців та викладачів закладу грамотами, вручив подарунки і побажав подальших творчих здобутків, а публіці подякував за підтримку.

Під час концерту бурхливими оплесками глядачі вітали виступаючих – танцюристів, музикантів і вокалістів. У фойє районного Будинку була представлена виставка робіт класу образотворчого мистецтва школи естетичного виховання.

Заключним акордом концерту стало вітання начальника відділу культури і туризму міської ради Лідії Прокопенко. Вона подякувала учням та викладачам Пирятинської школи естетичного виховання, зазначила високий рівень їх виконавської майстерності, відзначений як на обласному та всеукраїнському, так і на міжнародному рівні, а також вручила колективу грамоту Пирятинської міської ради та символічний подарунок з нагоди свята.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua