Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 квітня 2018 року 19:48

Із засідання виконкому

25 квітня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Перше питання порядку денного стосувалося напрацювань представників учнівського самоврядування закладів освіти Пирятинської міської ОТГ під час стратегічної сесії, проведеної в рамках Програми Асоціації ОТГ „Громада, дружня до дітей та молоді“. Учні озвучили свої пропозиції з вирішення актуальних для нашої громади питань, зокрема: поводження зі сміттям, безпеки пішоходів як учасників дорожнього руху. Окрім того, представників юного покоління нашого міста турбує проблема скупчення людей в стані алкогольного сп’яніння поблизу деяких об’єктів торгівлі. На думку дітей, ці люди часто ведуть себе агресивно і неадекватно, чим становлять загрозу для інших членів громади. І, що найгірше, відбувається це в центрі міста. Серед конкретних прикладів таких об’єктів торгівлі учні назвали магазин „Еліт“ та кіоски, що розташовані поблизу філії ПАТ „ДПЗКУ „Пирятинський комбінат хлібопродуктів“. Міський голова Олексій Рябоконь запропонував детально обговорити питання, порушені представниками учнівського самоврядування, у форматі засідань Клубу громадського діалогу за участі членів профільних комісій та дорадчих органів міськради і громадських активістів.

Під час засідання члени виконкому також розглянули питання видачі містобудівних умов і обмежень, впорядкування адрес житлових будинків, заслухали звіт про підсумки роботи зі зверненнями громадян у І кварталі 2018 року, прийняли рішення про встановлення режиму роботи ряду об’єктів торгівлі.

Окрім того, заслухали звіт про фінансову та господарську діяльність комунальних підприємств, а саме КП роздрібної торгівлі „Райдуга“ та КП „Каштан“ і затвердили їх фінансові плани на 2018 рік.  

Також під час засідання обговорили питання створення виробничого підрозділу КП „Каштан“ для виконання ямкового ремонту доріг населених пунктів Пирятинської міської ОТГ. Олексій Рябоконь дав доручення заступнику міського голови Максиму Вараві та директору КП „Каштан“ Віталію Скочку детально вивчити досвід подібних виробничих підрозділів комунальних підприємств у громадах та до 1 червня поточного року подати свої пропозиції з цього питання виконкому міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua