Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 квітня 2018 року 18:58

Зустріч з видатною землячкою

Чудова зустріч з цікавою людиною відбулася 6 квітня в Центрі громадського діалогу. Бібліотекар ЦРБ Алла Кабушка завжди запрошує неординарних особистостей на гостину в бібліотеку, та сьогодні зустріч перевершила всі очікування, адже присутні познайомилися із видатною журналісткою, ведучою, продюсером, першим заступником голови Нацради з питань телебачення та радіомовлення Ольгою Герасим’юк. Пані Ольга прийшла на зустріч з мамою, Ніною Дмитрівною Приходько, шанованим педагогом.

Свої враження та побажання висловили читачі бібліотеки, місцеві письменники, громадські активісти, очільники міста та району. Заступник Пирятинського міського голови Ігор Шикеринець подякував Ользі Герасим’юк за те, що не забуває рідний край та побажав наснаги в творчості. Депутат міської ради Аліна Мірошніченко згадала, як ще в дитинстві захоплювалася передачами Ольги Герасим’юк, сказала, що пані Ольга є для неї взірцем сильної жінки-високопрофесійного журналіста, патріота, політика, волонтера.

 Альона Гуленко, редактор ТРК „Пирятин“, нагадала пані Ользі, що її чекає зустріч у рамках благодійного аукціону побачень „Зустрічі - заради життя!“. Кошти від зустрічі пішли на порятунок життя новонародженого Дениса Денисенка.

Сама пані Ольга у виступі торкнулася різних тем: це і гендерна рівність, і гордість за те, що пирятинка, і любов до свого краю. Розповіла про свою культурну ініціативу з відновлення пам’яток українського модерну - шкіл роботи Опанаса Сластіона. На Пирятинщині таких дві - у Білоцерківцях.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua