Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 квітня 2018 року 16:46

Плануємо економічний розвиток об’єднаної громади

Виконавчий комітет Пирятинської  міської ради постійно та наполегливо працює над залученням в економіку міської об’єднаної громади іноземних та вітчизняних інвестицій. Наразі проводяться роботи по створенню бази даних: підприємств, земельних ділянок комерційного призначення та ділянок, на яких в результаті зміни цільового призначення можливо буде розмістити виробничі потужності, створити нові робочі місця. З цією метою спеціалістами управління економіки міської ради була зібрана необхідна інформація, ретельно проаналізована поточна ситуація для подальшого стратегічного планування та прогнозування стабільного соціально-економічного розвитку населених пунктів міської об’єднаної громади.

05 квітня робочою групою в складі фахівців виконкому міської ради Ірини Солдатової, Олександра Новікова та Івана Тарасовського було обстежено потенційні інвестиційні об’єкти комунальної власності  та земельні ділянки в межах території сільських населених пунктів Олександрівського старостату.

Детальна інформація про об?єкти дасть змогу запропонувати інвесторам різні варіанти співпраці. Пріоритетною задачею визначено допомогти існуючим власникам об’єктів промислової та іншої нерухомості ефективно використовувати своє майно, щоб збиткові та малопродуктивні підприємства перетворити в потужні компанії, які в подальшому будуть наповнювати бюджет міської об’єднаної  громади та дадуть змогу створити комфортне життя для її жителів і гарні умови для розвитку бізнесу.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua