Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 квітня 2018 року 18:54

Громада повинна знати про наміри ТОВ „Баришівська зернова компанія“

03 квітня відбулося позачергове засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. В роботі комісії взяли участь міський голова, профільний заступник міського голови, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради та директор Пирятинського елеватора ТОВ „Баришівська зернова компанія“. Члени комісії та присутні обговорили питання про доцільність перенесення дати проведення громадських слухань щодо намірів будівництва цеху для змішування мінеральних добрив на території Пирятинської ОТГ.

Нагадаємо, що попередньо планувалося провести такі слухання 28 квітня. Депутат міської ради Олександр Жайворонок запропонував перенести слухання на 14 квітня. Пояснив, що в цей період жителі міста ще не будуть масово займатися роботами на городі і в полі, а тому на захід прийде більше людей. Депутатові заперечили, що 14, 15 квітня – це останні вихідні перед поминальними днями, тому не варто відволікати людей від приготування до Проводів.

В ході обговорення були напрацьовані такі пропозиції: керівництву ТОВ „Баришівська зернова компанія“ дати розлогу інформацію з даного питання в місцевих ЗМІ – у наступному номері газети „Пирятинські вісті“ та на телебаченні; після публікацій, 17 квітня, провести засідання постійної комісії для оцінки рівня інформованості населення та обговорення питання щодо підготовки до громадських слухань; провести цей захід, як і планувалося раніше, 28 квітня.

  

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua