Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 квітня 2018 року 16:07

Зведені комісії погодили проект порядку денного сесії

02 квітня в рамках підготовки до другого пленарного засідання тридцять сьомої сесії відбулося зведене засідання постійних комісій Пирятинської міської ради. Погоджено проект порядку денного, до якого включено сорок одне питання. Обговорено та узгоджено проекти рішень, які виносяться на розгляд та затвердження сесії.

Найбільш активно обговорювалося питання щодо внесення змін до Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2017-2019 роки. З огляду на те, що на виконання заходів Програми залишилося два роки, а загальний обсяг фінансування складає понад 14 мільйонів гривень, голова профільної комісії Олексій Хоменко запропонував виділити на всі види робіт з ремонту доріг у 2018 році близько 7,5 мільйона гривень. Міський голова Олексій Рябоконь наголосив на необхідності дотримання принципу прозорості в ході реалізації Програми та запропонував при виділенні коштів визначатися з переліком вулиць, які будуть відремонтовані за рахунок цих коштів. Якщо на даний час на виконання Програми в бюджеті міської ОТГ передбачено 2,4 млн грн, то на початок робіт підрядник має чітко знати, скільки вулиць, які саме і в якій послідовності він зобов’язаний відремонтувати на цю суму коштів. Робоча група фахівців та депутатів міської ради має скласти такий перелік, і цю вимогу необхідно відобразити у рішенні сесії.

Крім того, міський голова проінформував присутніх, що на виконання рішення Погоджувальної ради від 29 березня 2018 року було підготовлено звернення до голови Полтавської обласної державної адміністрації та голови Полтавської обласної ради про сприяння у вирішенні питання щодо співфінансування з обласного бюджету будівництва футбольного майданчика на території Пирятинського ліцею для проведення уроків фізичної культури учнів опорного закладу та вихованців ДЮСШ. У понеділок, 2 квітня, це звернення було вручено керівникам області. В ході зустрічі вони запевнили, що це питання буде повторно розглянуто на профільній комісії Полтавської обласної ради, зважаючи на його актуальність для жителів Пирятинської міської ОТГ.

Також Олексій Рябоконь проінформував про зустріч з начальником Регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області Віталієм Бондаренком, якому було поставлено вимогу сприяти тому, щоб послуги, пов’язані з реєстрацією транспортних засобів та отриманням посвідчень водія на право керування транспортними засобами, надавалися у Пирятині, а кошти, отримані від надання таких послуг, поповнювали бюджет міської ОТГ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua