Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 березня 2018 року 16:32

Погоджувальна рада прийняла рішення звернутися до Полтавської обласної ради

29 березня відбулося засідання Погоджувальної ради Пирятинської міської ради за участю депутатів Полтавської обласної ради, обраних від міста, голови Пирятинської районної державної адміністрації, членів виконавчого комітету міської ради, голови Пирятинської районної федерації футболу та громадськості. На засіданні обговорювалося питання про залучення джерел фінансування для вирішення потреб пирятинської громади.

Зокрема, було порушено питання щодо залучення коштів обласного бюджету на розвиток спортивної інфраструктури на території Пирятинської ОТГ. Для вирішення цього питання на початку року до Полтавської обласної державної адміністрації було направлено спільну заявку Пирятинської міської ради, Пирятинської районної державної адміністрації та районної федерації футболу на співфінансування будівництва двох футбольних майданчиків у с.Вікторія та м.Пирятин, на території Пирятинського ліцею.

Днями стало відомо, що профільна комісія Полтавської обласної ради рекомендувала виділити кошти обласного бюджету на будівництво спортивного майданчика у с.Вікторія та заміну штучного покриття існуючого футбольного майданчика у Великій Кручі. Таке рішення було сприйнято учасниками зібрання як порушення принципу справедливості по відношенню до населення Пирятинської ОТГ, яке складає половину Пирятинського району.

Погоджувальна рада прийняла рішення підготувати і направити звернення до Полтавської обласної ради та Полтавської обласної державної адміністрації з проханням врахувати інтереси пирятинської громади, задовольнити подану заявку та виділити кошти обласного бюджету на будівництво футбольного майданчика на території Пирятинського ліцею, в якому навчається близько 800 учнів.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua